fbpx

Livrare și modalități de plată

TERMENI DE LIVRARE

Livrarea produselor:

 

Livrarea la domiciliu

SC EGGCELLENT BIO FARM SRL va efectua livrarea Bunurilor și Serviciilor doar în București, toate sectoarele, și Ilfov: Voluntari, Chiajna, Dudu, Rosu, Otopeni, Tunari, Stefanestii De Jos, Corbeanca, Mogosoaia, Buftea, Buciumeni, Tamasi, Odaile, Dragomiresti-Deal , Dragomiresti-Vale.

Taxa de livrare este de 15 lei la comenzi de mai puțin de 200 ron și gratuită la comenzi de peste 200 ron. Livrarea se realizeaza de catre echipa EGGCELLENT, doar in zilele de Marti si Vineri.

1. Taxa de livrare – 20 RON pentru comenzile one time

2. Taxa de livrare – 15 RON pentru abonamente 

Toate comenzile se livreaza la adresa comunicata in comanda.

Procesarea comenzilor

Comenzile sunt procesate de catre SC EGGCELLENT BIO FARM SRL și pot fi validate înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților.

Termen de livrare

Termenul de livrare este de intre 2-3 zile lucratoare, calculate de la primirea e-mailului de confirmare a comenzii, doar in zilele de Marti si Vineri.

Comenzile plasate pana Duminica, ora 12:00 se vor livra in cursul zilei de Marti (la ora va fi stabilita impreuna cu clientul). Comenzile plasate pana Miercuri ora 12:00 se vor livra Vineri (la ora va fi stabilita impreuna cu clientul). In caz de abonament, ziua selectata se aplica primei livrari.

La livrare este necesară semnătura de primire după verificarea conținutului pachetului în prezența echipei de Livrare EGGCELLENT. Orice reclamație ulterioară în legătură cu lipsa unor produse din pachetul primit nu poate fi acceptată de către SC EGGCELLENT BIO FARM SRL.

În perioada sărbătorilor de Paște sau de Iarnă durata maximă de livrare a comenziilor poate crește.

Livrare nereușită

În cazul în care au fost făcute două încercări de livrare la adresa specificată de către cumpărător, iar acesta nu a putut fi găsit pentru înmânarea coletului, se poate face a treia încercare de livrare contra-cost (costul turului ce va fi suportat de către client contra sumei de 20 lei).

După trei încercări de livrare nereuşite ale aceluiaşi colet, efectuate de către echipa EGGCELLENT, comanda dvs. va fi considerată anulată, contravaloarea coletului va va fi returnata in contul bancar din care ati facut plata, iar contul de client sters, fără posibilitatea lansării unor noi comenzi.

MODALITATE DE PLATĂ
Online prin card bancar – este o metoda de plata simpla, rapida si sigura. Puteti achita produsele cumparate de pe www.eggcellent.ro in deplina siguranta. Pentru a asigura securitatea tranzactiilor utilizam platforma de plata Neotopia, ce foloseste sistemul de securitate 3D Secure. www.eggcellent.ro nu stocheaza datele dvs de card, aceasta tranzactie este facuta exclusiv prin intermediul procesatorului Netopia.

Date firmă:
SC EGGCELLENT BIO FARM SRL
CUI: RO40398950
Reg. com.: J28/50/2019
Adresa: sat Tonesti, strada Mare, nr.61A, Simburesti, Olt