fbpx

Pasture Raised

Ce sunt ouale
pasture raised?

Ouăle pasture raised sunt ouă ce provin de la găini pășunate, care petrec majoritatea timpului în aer liber,  scurmând pământul după mâncare. Acestea au acces la mult spațiu pentru a se plimba, cauta insecte și ierburi și a se bucura de soare. Noaptea sau când simt nevoia, găinile se pot retrage în adăpostul lor pentru protecție sau pentru a oua.

O ZI DIN VIAȚA UNEI GĂINI PĂȘUNATE LA EGGCELLENT

🍃  În căutare de gustări delicioase

Găinile noastre pășunate de la Eggcellent se bucură de o dietă echilibrată, adecvată speciei lor, care include delicatese, de la larve până la verdețuri savuroase descoperite pe pajiște. La ferma noastră, fiecare pasăre (nu doar cea matinală) prinde viermișori.

 

☀️ Savurând razele soarelui

Petrecându-și zilele pe pajiște, găinile noastre au tot timpul să se bucure de soare, oricând doresc. Toată această expunere la soare nu doar că contribuie la sănătatea și dispoziția veselă a găinii, dar sporește și cantitatea de vitamina D din ouăle ei.

 

🐔🐔 Ore nesfârșite de socializare

Găinile sunt ființe sociabile și adoră să se adune în grupuri mici. Cu un spatiu mare de pajiște pentru fiecare pasăre, au nenumărate locuri de întâlnire pentru socializare – și nu le lipsesc ocaziile să discute cele mai noi evenimente de la ferma Eggcellent.

 

🥚 Producția unui ou

Găinile produc un ou la fiecare 24-28 de ore, așa că ele se bucură de ore de lucru minime, majoritatea timpului fiind dedicat relaxării la soare și odihnei pe pajiște. Menținerea unui echilibru perfect între muncă și viața personală este esențială pentru toți, iar găinile noastre de la Eggcellent au înțeles acest lucru perfect.

 

✨️ Baia în praf pentru îngrijire personală

Mai mult decât un ritual de zi la spa pentru aceste diva de la Eggcellent, băile în praf au un rol crucial în menținerea unei sănătăți optime. Acestea ajută la menținerea curățeniei găinilor, absorbând excesul de ulei și umiditate, asigurându-le astfel o înfățișare și o senzație de prospețime.

Interesat de ouă pasture raised?
Ia legătura cu noi!

Eggcellent Chicken Coop 20 vă transformă curtea într-un paradis pentru găini și un centru de producție etică a ouălor proaspete.