fbpx
Vă stăm la dispoziție pentru a vă răspunde la orice întrebări
cu privire la produsele și serviciile noastre!

Contacteaza-ne

De ce să alegi eggcellent?

Despre ouale organice

Ouăle ecologice provin de la găini care au acces la exterior și sunt capabile să aibă comportament natural, cum ar fi scormonirea și căutarea hranei, care sunt hrănite cu furaje organice și crescute într-un mediu natural fără utilizarea de antibiotice, hormoni sau alte substanțe chimice. Aceasta înseamnă că ouăle organice nu conțin reziduuri nocive și reprezintă o alegere mai sănătoasă pentru consumatori.

Producția de ouă ecologice este mai durabilă și mai ecologică decât producția convențională de ouă. Practicile de agricultură ecologică promovează sănătatea solului, biodiversitatea și conservarea resurselor naturale.

Producătorii de ouă ecologice trebuie să respecte standarde stricte de bunăstare a animalelor, ceea ce înseamnă că găinile sunt crescute într-o manieră umană și etică, cu acces la zonele exterioare, lumină naturală și mult spațiu pentru a se deplasa.

Mulți consumatori cred că ouăle ecologice au un gust mai bun și sunt mai proaspete decât ouăle convenționale, deoarece sunt de obicei produse de ferme mai mici și vândute la nivel local.

Cumpărarea de ouă ecologice sprijină fermierii locali și încurajează practicile agricole durabile.

1. Livrare personală, direct de la fermă, în București și Ilfov: Voluntari, Chiajna, Dudu, Rosu, Otopeni, Tunari, Stefanestii De Jos, Corbeanca, Mogosoaia, Buftea, Buciumeni, Tamasi, Odaile, Dragomiresti-Deal , Dragomiresti-Vale.

2. Livrare națională doar în ziua de Miercuri.

 

Pentru comenzile date in zilele de Luni, Marti, Miercuri, livrarea se va face in cursul zilei de Vineri.

Pentru comenzile date in zilele de Joi, Vineri, Sambata si Duminica, livrarea se va face in zilele de Marti si Miercuri.

Imediat, vom lua legatura cu tine, să punem la punct toate detaliile.

Eggcellent Chicken Coop 20 vă transformă curtea într-un paradis pentru găini și un centru de producție etică a ouălor proaspete.