fbpx

Magazin

Ouă ecologice

EGGCELENT

Atunci când alegi să cumperi ouă ecologice, sprijini fermierii locali și încurajezi practicile agricole durabile.

De ce să alegi eggcellent?

Despre ouale organice

Ouăle ecologice provin de la găini care au acces la exterior și sunt capabile să aibă comportament natural, cum ar fi scormonirea și căutarea hranei, care sunt hrănite cu furaje organice și crescute într-un mediu natural fără utilizarea de antibiotice, hormoni sau alte substanțe chimice. Aceasta înseamnă că ouăle organice nu conțin reziduuri nocive și reprezintă o alegere mai sănătoasă pentru consumatori.

Producția de ouă ecologice este mai durabilă și mai ecologică decât producția convențională de ouă. Practicile de agricultură ecologică promovează sănătatea solului, biodiversitatea și conservarea resurselor naturale.

Producătorii de ouă ecologice trebuie să respecte standarde stricte de bunăstare a animalelor, ceea ce înseamnă că găinile sunt crescute într-o manieră umană și etică, cu acces la zonele exterioare, lumină naturală și mult spațiu pentru a se deplasa.

Mulți consumatori cred că ouăle ecologice au un gust mai bun și sunt mai proaspete decât ouăle convenționale, deoarece sunt de obicei produse de ferme mai mici și vândute la nivel local.

Cumpărarea de ouă ecologice sprijină fermierii locali și încurajează practicile agricole durabile.

1. Livrare personală, direct de la fermă, în București și Ilfov: Voluntari, Chiajna, Dudu, Rosu, Otopeni, Tunari, Stefanestii De Jos, Corbeanca, Mogosoaia, Buftea, Buciumeni, Tamasi, Odaile, Dragomiresti-Deal , Dragomiresti-Vale.

2. Livrare națională doar în ziua de Miercuri.

 

Atunci când dai comandă poți alege ca zile de livrare Marți și/sau Vineri.

Livrarea o facem noi personal, ca să ne asigurăm că ouăle sunt păstrate la o temperatură constantă și în condiții optime.

Pentru comenzile din țară, livrarea se face doar în ziua de Miercuri.

De ce să alegi eggcellent?

Tipuri de ouă