fbpx

Ferma Eggcelent

Povestea noastră

FERMA EGGCELENT

Eggcellent este o afacere de familie cu o experiență de peste 10 ani în producția de ouă ecologice de găină și garantăm că va rămâne așa în continuare!

Am pornit la drum cu scopul de a crește găini pentru producția de ouă ecologice. Folosind metode naturale și tradiționale obținem un produs de calitate cu certificare ecologică, ceea ce demonstrează angajamentul nostru față de păsări și mediul lor.

MISIUNE

Am pornit la acest drum cu dorința de a oferi clienților noștri un produs local, natural și 100% organic, pe care noi îl consumăm zilnic. Ne adaptăm cerințelor clienților în permanență și ne dorim ca ouăle noastre organice să ajungă pe cât mai multe mese, ca toată lumea să poată simți gustul unui ou cu adevărat proaspăt.

De ce să alegi eggcellent?

Angajament

La Eggcelent Bio Farm găinile noastre sunt crescute în libertate într-un mediu spațios și sigur. Amplasarea acelorași caracteristici și intrinseci ale mediului fac din ferma noastră un loc ideal pentru producția de ouă ecologice. În plus, avem facilități echipate corespunzător pentru manipularea produsului.

Ouăle de la Eggcellent Bio Farm sunt ouă ecologice, sănătoase, cu o valoare nutritivă excelentă, provenite de la găini hrănite exclusiv cu furaje ecologice, după o rețetă echilibrată, care le asigură sănătatea și imunitatea, fără adaos de pesticide, conservanți, aditivi, hormoni sau organisme modificate genetic.

Creșterea găinilor de la Eggcellent Bio Farm respectă cu rigurozitate toate cerințele certificării ecologice. Dispunem de o suprafață mare pentru ca găinile să fie crescute în libertate și într-un mediu sigur. Dieta se bazează pe furaje organice ecologice, astfel încât un produs de calitate să fie obținut fără a-i modifica caracteristicile naturale.

Abonează-te la newsletter

Rămâi la curent cu toate ofertele și noutățile.

Eggcellent Chicken Coop 20 vă transformă curtea într-un paradis pentru găini și un centru de producție etică a ouălor proaspete.